ML Hopeaa satoi LTL:n joukkueille aluemestaruuskisassa

16.1.2019


Team el Mar
Team el Mar

LTL:n muodostelmajoukkueille, viikonlopun Kouvolan aluemestaruuskilpailu oli hopeasadetta.

Aikuisjoukkue Team Sirius oli tyytyväinen ehjään luisteluunsa. Joukkue ylti 73 pisteeseen (2./7). Hopeinen mitali ylitti odotukset, kertoi iloisesti yllättynyt valmentaja Ulla Virtanen. Tästä on erittäin hyvät asetelmat lähteä kohti helmikuun kotikisaa.

Minorijoukkue Team El Mar oli jännittynyt ennen jäälle astumista, pystyi kuitenkin tuomaan kisaohjelmaan harjoiteltuja asioita ja esiintyi upeasti. Joukkue on haltioissaan hopeamitalista(2/4, pisteet 57,25).

Tulokasjoukkue Team El Rio luisteli todella hyvin, elementtien siisteys nousi esille. Sijoitus 4./12 pistein 46,25, on erittäin hyvä tulokkaiden isossa ja hyvätasoisessa sarjassa iloitsee valmentaja Jenni Metzner

Team Soleil sai ohjelmaansa voimakkuutta ja vauhtia lisää kauden aikaisempiin kisasuorituksiin verrattuna, josta olen ylpeä hehkuttaa päävalmentaja Hanna Luostarinen. Korkeilla pisteillä 84,24 hopeaa (2./4). Joukkue on erittäin tyytyväinen viikonlopun saldoon.

Team la Fiesta ei onnistunut ohjelmassaan aivan omalle tasolleen, ja se sisälsi pieniä virheitä. Tuloksena kuitenkin hopeaa 2./3, pisteet 72,25 ja työtä jatketaan kohti helmikuista kotikisaa!

Team Estreijan tekemä työ esiintymisen ja voimakkuuden kanssa näkyi jäällä, ja vapaaohjelma oli todella sujuva ja vahva kokonaisuus! Odotettua paremmat pisteet 89,75 (2./2) ja olemme todella tyytyväisiä joukkueen luisteluun, toteaa valmennustiimin puolesta Hanna Luostarinen.

Tulokset Kouvolan aluemestaruuskisasta.

Tulevana viikonloppuna Team Soleil ja Team Estreija kilpailevat Suomen edustajina Itävallan Salzburgin kansainvälisessä Motzart Cupissa. Seuraavan kerran Lahdessa voi seurata kansallisen tason muodostelmaluistelua IskuAreenalla 9.-10.2.2019, kun hallin valtaavat 70 muodostelmaluistelujoukkuetta valtakunnallisessa kilpailussa sarjoissa: masters, juniorit, seniorit ja aikuiset sekä SM-juniorit, kun kisassa valitaan Suomen 5 parhaasta SM-juniorijoukkueesta Suomen 1-joukkue Junioreiden MM-kilpailuun Sveitsiin. 

Lisätietoja:

Hanna Luostarinen 045 899 2928, muodostelmaluistelun päävalmentaja

Virpi Hurri 040 756 7776, muodostelmaluistelujaoston puheenjohtaja