YL Skate Malmö 2019 ja Easter Skate 7.-10.3.2019

11.3.2019

Tilda Liukkonen Junior Ladies 2. Skate Malmö
Tilda Liukkonen Junior Ladies 2. Skate Malmö
Eveliina, Jenni, Tilda, Rosa, Sara, Emma ja Reetta
Eveliina, Jenni, Tilda, Rosa, Sara, Emma ja Reetta
Henna Takki Junior A 2. Easter Skate
Henna Takki Junior A 2. Easter Skate

Tilda Liukkoselle ja Henna Takille hopeaa

Kansainvälinen Skate Malmö 2019 kilpailu luisteltiin 7.-.10.3.2019 Ruotsissa. Junior Ladies-sarjaan osallistui kaiken kaikkiaan 53 luistelijaa Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta. Seuraamme kilpailussa edustivat Tilda Liukkonen, Rosa Nikkilä, Jenni Simpanen, Sara Tuominen ja Emma Veijalainen. Advanced Novice-sarjassa puolestaan kilpaili Eveliina Alaranta.

Tilda luisteli junioreissa upeasti hopealle! Emma nousi lyhytohjelman jälkeen sijalta 23 sijalle 4 jääden vain pisteen pronssista. Vapaaohjelma oli koko kilpailun toiseksi paras. Jenni ja Rosa tsemppasivat niin ikään useamman pykälän ylöspäin hyvillä vappiksilla. Sara luisteli hyvän lyhkärin, mutta viikon takainen sairastelu otti veronsa vielä vappiksessa. Eveliina kilpaili Advanced Novice-sarjassa ja johti kisaa ennen vapaaohjelmaa, mutta sijoittui niukasti neljänneksi lopputuloksissa. Kuitenkin kaikki kisaajamme kokivat onnistumisia ja hyvällä mielellä palaamme takaisin kotiin, Reetta kertoi kilpailun jälkeen.

Perinteinen Easter Skate kilpailu luisteliin viikonloppuna Riihimäellä. Kilpailuun osallistuivat Junior A-sarjaan Henna Takki ja Debs A-sarjaan Iida Leinonen, Minttu Ruoho, Krista Ruokostenpohja sekä Emilia Utriainen.

Ilahduttavaa oli, että kaikki debymme ja Junior A sarjassa edustanut Henna rohkeasti yrittivät kaikkia ohjelmiensa elementtejä, ilman helpotuksia. Iidan molemmat piruetit olivat hienosti tasoa 4 ja Hennan vapaaohjelman komponentti pisteet ilahduttivat erityisesti. Kevään viimeisiin kisasuorituksiin valmistautuville toivotetaan saamaa rohkeata ja iloista menoa, iloitsi Berit suojattiensa suorituksista kilpailun jälkeen.

Onnittelut Tildalle ja Hennalle hopea mitaleista ja muille hyvistä suorituksista!

Tulokset