YL Aktia Trophy 20.-22.9.2019 Vantaa

23.9.2019

SM-noviisi Alissa Romanoff
SM-noviisi Alissa Romanoff
Debytantit Emma Romanoff ja Krista Ruokostenpohja
Debytantit Emma Romanoff ja Krista Ruokostenpohja
Seniori Josefiina Lehtonen
Seniori Josefiina Lehtonen

EVT:n Aktia Trophyssa nähtiin ilahduttavia onnistumisia

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat (EVT) järjestivät viikonloppuna perinteisen Aktia Trophy kilpailun Myyrmäen jäähallissa. Alissa Romanoff luisteli ensimmäisissä SM-noviisikilpailuissaan. Erityisesti lyhytohjelman kolmostasolle luisteltu askelsarja ja vapaaohjelman hyppyelementit sujuivat hyvin. Alissa luisteli SM-noviisien 13. sijalle.


Debytanteissa Krista Ruokostenpohja ja Emma Romanoff saivat niin ikään kolmenhypyn yhdistelmät sujumaan ja paransivat hieman pisteitään edellisistä kilpailuista. Tästä suuntaamme katseet kohti kuukauden päästä koittavia 1. valintakilpailuja. Kristan sijoitus Debytanntti sarjassa oli 10. ja Emman 11. Luonnollisesti kolmikon kanssa jatkamme tekniikan hiomista, mutta ohjelmien komponenttipuoli on vahvasti työn alla, iloitsi päävalmentaja Reetta Romppanen.


Senioreissa Josefiina Lehtonen aloitteli myös kilpailukauttaan. Lyhytohjelman verryttely sujui erittäin hyvin ja itse ohjelmassa pieni ylivirittyneisyys kostautui hyppyelementeissä. Vapaaohjelmassa Josefiina yllätti itsensä luistelemalla teknisesti parhaan vapaaohjelmansa pitkään aikaan. Josefiina sijoitus Seniorit sarjassa oli 5. Hyvillä fiiliksillä syksyä aloitellut Josefiina totesi itsekin, että "tästä tulee hyvä kausi", Romppanen kertoo.

Tulokset

Kilpailun sivut