Koronatiedote 26.11.2020

26.11.2020

TIEDOTE

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on tarkentanut ohjeistustaan 26.11.2020 hankaloituneen koronatilanteen vuoksi. Yleisötilaisuuksien henkilömäärä on enintään 10 henkilöä ja aikuisten harrasteryhmien toiminta suositellaan lopetettavaksi tilapäisesti.

Lahden Taitoluistelijoiden johtokunta on päättänyt, että aikuisluistelun osalta jääharjoitukset laitetaan tauolle tänään 26.11.2020 ja tauko kestää 14.12.2020 asti. Sääntö koskee seuraavia joukkueita ja ryhmiä: Team La Fiesta, Team Sirius, Team El Fuego, tiistain aikuisten tekniikkaryhmä, lauantain aikuisten tekniikkaryhmä sekä Alumni-luistelijat. Perheluistelun osalta lapsille tarjotaan mahdollisuutta osallistua väliaikaisesti luistelukoulu-toimintaan.

Valmentajat antavat tarkemmat ohjeet ryhmille ja joukkueille korvaavien harjoitusten osalta. Tauon aikana välistä jäävät jäävuorot pyritään mahdollisuuksien mukaan järjestämään myöhemmin kauden aikana.

Lahden Taitoluistelijoiden perinteinen Joulunäytös 15.12 on valitettavasti myös päätetty perua vallitsevasta tilanteesta johtuen.

Lasten ja nuorten osalta toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti. LTL johtokunta muistuttaa seuraavista ohjeista, jotta omalta osaltamme huolehdimme turvallisesta harrastuksesta.
-Harjoituksiin tullaan vain oireettomina
-Huolehditaan käsihygieniasta – Käytä aina hallille tullessa ja sieltä lähtiessä käsidesiä tai pese kädet.
-Suosittelemme hallin käytävillä sekä yleisissä tiloissa maskien käyttöä kaikille luistelijoille.
-Suojaathan suusi, kun yskit ja aivastat.
-Käytättehän vain omia henkilökohtaisia harrastusvarusteita ja juomapulloja
-Käytä jäällä aina sormikkaita kuin harjoitukset sen mahdollistavat
-Vältetään halailua ja huutamista
-Kerro heti valmentajalle ja/tai muille osallistujille jos voit huonosti
-Vanhempien ja huoltajien oleilua hallilla tulee välttää (Huom. SOL:n kahvila on suljettu toistaiseksi)
-Suosittelemme myös koronavilkun lataamista

Valmentajat pitävät jääkohtaisesti kirjaa osallistuvista luistelijoista, jotta mahdollisessa tartuntatapauksessa pystymme toimittamaan terveydenhuollolle nopeasti tarkat listat altistuneista.

Seuraamme valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia sekä määräyksiä tarkasti ja päivitämme ohjeistusta tarpeen mukaan.

LTL johtokunta