Lahden Taitoluistelijoiden upea kauden päätös

9.4.2013


Mediatiedote

Lahden Taitoluistelijoiden perinteinen kevätnäytös Madagascar kruunasi upeasti muutenkin hienosti sujuneen kauden. Näytös esitettiin yleisölle 7.4.2013 kahdesti Isku Areenalla, kumpaankin näytökseen saapui katsojia runsaasti.

Näytöksen pääroolien esittäjät Leijona Alex: Liubov Efimenko, Seepra Marty: Lumi Kiuru, Kirahvi Mellman: Katariina Romppanen, Virtahepo Gloria: Anni Lindqvist hallitsivat ohjelmaa näyttävästi ja mukaansa tempaavasti. Näytöksen käsikirjoitus ja ohjaus oli yksinluisteluvalmentaja Miia Marttisen käsialaa ja hän oli syystäkin tyytyväinen lopputulokseen. Koreografiat  syntyivät yhteistyössä muiden valmentajien kuin myös luistelijoiden kanssa. Muissa rooleissa nähtiin hienoja yksilösuorituksia kuin myös näyttäviä muodostelmaluistelu esityksiä… nähtiinpä liki 70 laumainen ”Maki” lauma jammaamassa jäällä ja vetämässä katsojia mukaan. Eritysmaininnan saavat myös Lahden Ammattikorkeakoulun oppilaat opettajineen, jotka suunnittelivat ja valmistivat yli sata pukua esitykseen.

Yksinluistelun päävalmentaja Nuriya Pirogova oli erittäin tyytyväinen luistelijoidensa suorituksiin ja päivän mittaisen tauon jälkeen suunnataan katseet tulevaan kauteen.

Muodostelmaluisteluvalmentaja Sanna Salonen nautti selvästi muodostelmajoukkueiden yhteisohjelmansa saamasta suosiosta ja niinpä valmentajatkin osallistuivat jäällä esityksen jälkeen Makien tanssiin.

Ohjelmien suunnittelussa mukana olivat myös yksinluistelun päävalmentaja Nuriya Pirogova, yksinluistelun ja luistelukoulun valmentaja Kati Mälkki ja muodostelmluistelun  valmentajat Jenni Rahko, Henriikka Latva ja Miia Junttila.

Tällä kaudella esitettiin myös joitakin vuosia poissa ollut päiväkoti- ja koululaisnäytös 8.4., joka sai innostuneen vastaanoton ja Lahden Taitoluistelijat lupaa järjestää vastaisuudessa edelleen tätä näytöstä, mikäli halukkuutta on; tähän talkooseen toivotaan myös mukaan yritysmaailmaa, nyt esitetyn koululais- /päiväkotinäytöksen lipun hinta oli vain 2 euroa/ katsoja, mutta jos siihen saataisiin yrityksiä mukaan, voitaisiin näytös tarjota lapsille ilmaiseksi ja yritykset maksaisivat näytöksen kulut, vihjailee puheenjohtaja Leea Rauske-Kuoppala.

Myös Madagascar- näytöksen muualle myymistä vihjailtiin..