LTL:n muodostelmajoukkueet hyvässä vedossa

26.1.2015

Mediatiedote

Lahden Taitoluistelijoiden SM-juniorijoukkue Team Estreija kilpaili 17.-18.1. Ruotsin Göteborgissa, Leon Lurje Trophyssä, sijoittuen 5/9. kauden ennätyspistein 119,94. Estreijan molemmat ohjelmat olivat melko vahvoja suorituksia. Niihin mahtui pientä epätarkkuutta ja yksilövirheitä, mutta kokonaisuudet pysyivät hyvin kasassa. Saimme paljon tavoittelemiamme vaikeustasoja läpi elementeistä, joten elementtipisteet nousivat ilahduttavan korkealle. Ennätyspisteet molemmista ohjelmista myös lämmittivät mieltä kommentoivat tyytyväiset valmentajat Henriikka Latva ja Jenni Rahko Nyt kohti kauden tärkeintä kisaa, SM-kilpailu Tampereella 28.2.-1.3., jossa haemme laatua, siisteyttä ja vauhtia jokaiseen elementtiin.

Noviisijoukkue Team Soleil kilpaili  kutsukilpailuissa 24.1. Kouvolassa, sijoittuen 1/3. pistein 76,00. Joukkueen-suoritus oli siisti kokonaisuus. Ohjelmaan mahtui yksi pyllähdys ja loppupuolelle vielä muutamia epätarkkuuksia ja näitä lähdetäänkin nyt korjaamaan kohti loppukauden kisoja. Lisää vauhtia ja itseluottamusta, niin hyvä tulee hehkuttavat toiveikkaat valmentajat Henriikka Latva ja Jenni Rahko. Joukkue on kokenut kauden aikana huiman kehityskaaren ja kultamitali oli siitä hyvä palkinto.

Seuran minorijoukkue Team El Mar luisteli Kouvolassa ohjelmansa hyvin, parantaen hurjasti edellisistä kilpailuista. Luistelijoiden menoa oli ilo seurata, kehuu joukkuettaan valmentaja Saga Hägglund. Joukkue sijoittui 3/3 pistein 48,67.

Tulokset Leon Lurje Trophy: https://studio.leonlurje-trophy.se/results/
Tulokset: Kouvola: http://koujt.sporttisaitti.com/kilpailut2/kotikilpailut/ml-kutsukilpailu-24-1-2015/

Lisätietoja:
päävalmentaja Jenni Rahko, puh. 045 899 2928
muodostelmaluistelujaoston puheenjohtaja Virpi Hurri, puh. 040 756 7776