Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakilpailu, Espoo

8.2.2015
Päivitetty 11.2.2015: Mediatiedote

Kansallisten muodostelmajoukkueiden 2. valintakilpailu viikonloppuna Espoon Barona-areenalla oli mitalisadetta Lahden Taitoluistelijoiden joukkueille.

Noviisijoukkue Team Soleilin suoritus ei tosin saanut parasta mahdollista alkua; kumpikaan kisalevy ei jostain syystä toiminut jäähallin musalaitteissa. Valmentaja spurttasi toiselle puolelle hallia hakemaan vaihtoehtoista musiikkivälinettä ja joukkue joutui odottelemaan jäällä pitkän tovin ennen suoritustaan. 

Vihdoin monien alkuvaikeuksien jälkeen musiikki saatiin soimaan ja joukkue pääsi aloittamaan suorituksensa. Tästä ehkä johtuen suoritus oli hieman hermostunut, sinne mahtui 2 kaatumista ja muutamia horjumisia. Tytöt kuitenkin pitivät kokonaisuuden hienosti kasassa, vaikka esitys ei noussut ihan heidän parhaalle tasolleen. Lohkovoitto saavutettiin kuitenkin vahvoilla osa-alue -pisteillä, pisteet yhteensä 66,40 (1/6). - Ensi viikonlopun Lahden kutsukisaan lähdetäänkin innokkaasti hakemaan sitä joukkueen parasta osaamista, kannustavat joukkuettaan valmentajat Jenni Rahko ja Henriikka Latva.

LTL:n seniorijoukkue Team La Fiesta sijoittui upeasti pronssille (3/4). - Luisteltiin ihan huikealla fiiliksellä ja vaikka pieni kaatuminen tuli, niin se ei haitannut menoa lainkaan, hehkutti joukkueen kapteeni Jenni Metzner. Parannettiin 1.valintakisoista 8 pistettä ja pisteitä saimmekin nyt 43.58, millä voitimme pronssia. Tämä oli nimenomaa voitettu pronssi, mikä tuntuu ihan mahtavalta! Nyt jatketaan hyvällä fiiliksellä ja kovalla treenillä kohti loppukisoja.

Team Sirius lunasti paikan aikuisten sarjan loppukilpailuun. Joukkue sijoittui sarjassaan viidenneksi (5/11) pistein 62,80. - Muutamasta virheestä huolimatta joukkue luisteli levollisesti ja varmasti ohjelman läpi pienestä sairastelusta huolimatta. Loppukilpailupaikka oli se mitä tavoiteltiin ja se myös saatiin kommentoi joukkueenjohtaja Susanna Norja.

Lohkosta yhteensä kuusi parasta aikuisten sarjan joukkuetta pääsi maaliskuun 28. päivänä käytävään loppukilpailuun Tikkurilaan. Myös toisesta lohkosta vastaan tulee asettumaan kuusi oman lohkonsa parasta joukkuetta.

Seuraava koitos Lahden Taitoluistelijoiden joukkueilla, on edessään ystävänpäivän kotikilpailussa ISKU Areenalla, lauantaina 14.2. 

 

Tulokset

 

Lisätietoja:
päävalmentaja Jenni Rahko, puh. 045 899 2928
muodostelmaluistelujaoston puheenjohtaja Virpi Hurri, puh. 040 756 7776

 


 

Espoossa luisteltiin muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakilpailu. Lahden Taitoluistelijoilta "tulessa" oli neljä joukkuetta. Sarjassa Noviisit LTL:n Team Soleil nappasi hienosti kirkkaimman mitalin ja sarjassa Seniorit Team la Fiesta pronssia.

 

Aikuiset
5. Team Sirius

Seniorit
3. Team la Fiesta

Noviisit
1. Team Soleil


Minorit
11. Team el Mar

 

Paljon Onnea kaikille mitalisteille!

Joukkueiden pisteet nähtävissä tulossivulla.