(ML) Team Soleilille pronssia kauden loppukisoissa

21.3.2016

Team Soleil
Team Soleil
Team la Fiesta
Team la Fiesta

Espoon Metro-Areenalla järjestettiin viikonloppuna muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailu. Kaikki lahtelaiset joukkueet olivat hienosti lunastaneet loppukilpailupaikan ja olivat mukana kisassa. 

 

Team Soleil oli upeasti 3./16, pistein 80,00.  Joukkue suoritti ohjelmansa sunnuntaina hyvällä rutiinilla. Suoritukseen mahtui yksi nopea kaatuminen, mutta se ei menoa haitannut. Joukkue on harjoitellut ahkerasti läpi kauden ja mennyt valtavasti eteenpäin. Tytöt luistelivat hyvällä energialla ja täysillä ohjelmastaan nauttien. Pronssimitali kovassa kisassa on hieno suoritus ja upeaa, että tytöt saivat kovasta työstään palkinnon, kertoi kisan jälkeen valmentaja Jenni Rahko.

 

Seniorijoukkue Team la Fiesta ylsi hienosti 5./10 pistein 42,71 tiukassa kilpailussa. - Joukkue nautti luistelusta täysillä. Kehityksen eteen on paljon tehty töitä ja nyt se vihdoin palkittiin. Upea päätös tälle kaudelle, hehkuttaa valmentaja Jenni Metzner.

 

Aikuisjoukkue Team Sirius oli kisassa 7./12, pistein 64,40. - Emme odottaneet aikaisempien kisojen jälkeen ihan näin hyvää tulosta ja siksi olemmekin hyvin tyytyväisiä. Hieno päätös tälle kaudelle, kertoi kisan jälkeen tyytyväinen valmentaja Ulla Virtanen.

 

Junorijoukkue Team Estreija sijoitus 8./13 pistein 40,64. Joukkue ei valitettavasti pystynyt parhaimpaansa viikonloppuna. Valmentaja Jenni Rahko -Hieman hermostuneeseen ohjelmaan mahtui 2 kaatumista ja muita pieniä virheitä. Joukkue ei ole pystynyt harjoittelemaan täydellä kokoonpanolla, kuin vasta reilun viikon, joten suorituksessa näkyi rutiinin puute. Ilahduttavaa oli kuitenkin, että saimme melko hyvin läpi teknisiä elementtejä ja joukkueen base value -pisteet olivat kilpailun korkeimpia.

 

Minorijoukkue Team El Mar luisteli reippaasti ja hyvällä fiiliksellä, nauttien selkeästi luistelusta. Joukkueen luistelu oli varmaa ja hyvä meininki välittyi katsomoon asti. Joukkue on kehittynyt valtavasti kauden aikana ja se näkyi hienosti myös heidän suorituksessaan. Sijoitus 20./23 pistein 22,55.

 

Seuraavan kerran joukkueet nähdään jäällä seuran Jääshow Tuhkimossa 10.4. Isku Areenalla.

 

Tulokset

 

Lisätietoja:

päävalmentaja Jenni Rahko 045 899 2928

muodostelmajaoston puheenjohtaja Virpi Hurri 040 756 7776

 

Kuva:

Team Soleil/Rea Vallasvuo

Team la Fiesta/Jarmo Hurri