Tiedote 28.4.2016

28.4.2016

LTL:n Muodostelmajoukkueiden päävalmentajaksi on nimitetty 21.4.2016 alkaen Hanna Luostarinen.

Valmentajana Luostarinen on toiminut kymmenen kautta vastuullaan joukkueita tulokkaista SM-junioritasolle. Viime kauden Luostarinen työskenteli Unkarissa, jossa saavutti juniorijoukkueen kanssa maan edustusoikeuden JWCC-kilpailuun ja onnistuen siellä nostamaan tasoa ja parantamaan maan edellisiä sijoituksia. Luostarisella  on STLL:n II-tason muodostelmavalmentajan koulutus, sekä täydennyskoulutuksia askeltekniikan ja koreografian saralta.

Luostarisen oma luistelu-ura alkoi 4-vuotiaana Helsingin Luistelijoiden luistelukoulusta, ja muutaman yksinluistelukauden jälkeen siirtyen muodostelman puolelle. Aktiiviura päättyi 2006, suurimpiin saavutuksiin kuuluu Musketeersin kanssa voitetut SM- ja JWCC -kultamitalit.

Päävalmentajana Luostarisen tehtäviin kuuluu LTL:n muodostelmajoukkueiden kilpa- kehitys- ja harrastajaryhmien valmennuksen koordinointi, linja ja suunnittelu sekä valmentaminen yhteistyössä joukkueiden muiden valmentajien kanssa.

LTL:n johtokunta on päättänyt päävalmentajan nimeämisestä yksinluistelupuolelle.

Tehtävään on nimitetty 1.5.2016 alkaen Reetta Romppanen. Reetta on toiminut seuran tuntivalmentajana syksystä 2013 lähtien. Romppasella on yksinluistelun 1-tason valmentajakoulutus, sekä liikunnaohjauksen perustutkinto.

Päävalmentajan roolissa Romppanen mm. määrittelee yksinluistelun valmennuksellisen linjan, osallistuu säännöllisesti kaikkien yksinluisteluryhmien valmennukseen sekä vastaa yksinluistelun valmennuksen ja harjoitusrakenteen kehittämisestä yhdessä seuran johdon ja valmennustiimin kanssa.

Romppasen oman luistelu-uran aikana hän edusti Lahden Taitoluistelijoita SM-kilpailuissa viisi kertaa vuosina 2008-2012, parhaimpana sijoituksena 6.Vuonna 2011 hän edusti Suomea PM-kilpailuissa juniorisarjassa sijoittuen viidenneksi.Vuosina 2006-2013 Romppanen edusti Suomea lukuisissa ISU-kilpailuissa hyvällä menestyksellä.

LTL:n Taitovalmentajaksi on 01.05.2016 nimetty Ruslan Novoseltsev

Ruslan Novoseltsev on toiminut LTL:n yksiluistelun kilparyhmien vastuuvalmentajana syksystä 2014. Uudessa tehtävässään Novoseltsev keskittyy erityisesti yksinluistelijoiden lajitekniikan hiomiseen ja kehittämiseen yksilöllisemmin, ohjelmien koreografioihin sekä muuhun valmennukseen yhdessä muun valmennustiimin kanssa.

Ruslan omaa pitkän luistelu-uran yksinluistelijana. Hän on kuulunut Venäjän maajoukkueeseen vuosina 1993-1998 ja valmistunut Pietarin P.F.Lesgaftin valmennus- ja urheiluakatemiasta 1998. Oman kilpailu-uran jälkeen hän on ollut showluistelijana yli 15 vuotta ja ollut mukana monissa tunnetuissa jääshow’ssa mm. HOT ICE -UK, RUSSIAN ICE STARS -UK, IMPERIAL ICE STARSUK, Musical on Ice in Czech Republic, Germany, Fredrickshtat Palace.

 

Lahden Taitoluistelijat ry