YL Kuusi mitalisijaa viikonlopun kutsukilpailuista

3.10.2016

Emma Veijalainen ja Reetta Romppanen
Emma Veijalainen ja Reetta Romppanen
Matilda Utriainen, Ooda Pyhäjärvi ja Saga Johansson
Matilda Utriainen, Ooda Pyhäjärvi ja Saga Johansson
Iida Leinonen
Iida Leinonen
Mila Ruokostenpohja, Friida Ranivaara ja Alisa Alaranta
Mila Ruokostenpohja, Friida Ranivaara ja Alisa Alaranta
Martta Honkanen, Jenni Kumpulainen, Veea Vavuli ja Saga Hämäläilnen
Martta Honkanen, Jenni Kumpulainen, Veea Vavuli ja Saga Hämäläilnen

Viikonloppuna luisteltiin ISU-sarjojen kutsukilpailu Järvenpäässä, jossa Emma Veijalainen otti hienosti voiton SM-junioreissa. Myös muut kilpailuun osallistuneet luistelijat avasivat kisakautensa kelpo suorituksilla.

”Tämä oli ensimmäinen kilpailu kaikilta joten se näkyi vielä pienenä huolimattomuutena esimerkiksi pirueteissa, mutta ohjelmissa oli paljon hyvääkin jo tässä vaiheessa kautta. Ada ja Rosalia suoriutuivat mallikkaasti omista ohjelmistaan, mutta juuri pirueteissa ja hyppyjen alastuloissa on vielä parantamisen varaa. Oonan vapaaohjelma kilpailu sai pienen jännitysmomentin kun moottoritie Lahdesta Järvenpäähän suljettiin onnettomuuden takia, minkä takia tiet ruuhkautuivat pahasti. Joka tapauksessa Oona ehti kuin ehtikin 10 minuuttia ennen oman ryhmän alkua Järvenpäähän. Harmillisesti juuri muutama tason jääminen pirueteista ratkaisi sijoittumisen mitalien ulkopuolelle, mutta Oona luisteli olosuhteisiin nähden oikein hyvän vapaaohjelman. Idalla oli ensimmäinen juniorikilpailu kahden ohjelman kanssa ja esiintyminen sujui ilahduttavan hyvin. Vaikka Emmalla jäi kolmoishyppyjen alastulot vielä puuttumaan niin tämä kilpailu antoi osviittaa mitä on luvassa, mikäli kaikki menee hyvin tulevalla kaudella. Axelit napsahtivat molemmissa ohjelmissa kohdilleen ja Emma oli hienosti ensimmäinen SM-junioreissa. Molempien ohjelmien esiintymisessä on vielä hiottavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa kahden viikon päästä koittaviin valintakilpailuihin.” näin Reetta kommentoi suojattiensa Järvenpään kilpailun suorituksia.

Heinolassa sunnuntaina järjestetyssä tähtisarjojen kutsukilpailusta Tintit ja Minit toivat mukanaan viisi mitalia (kultaa, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia). Alisa Alaranta voitti Tintit 2009 sarjan, Frida Ranivaaran ollessa kolmas. Tintit 2008 sarjassa Ooda Pyhäjärvi oli toinen ja Saga Johansson nappasi pronssia. Minit 2008 sarjassa Iida Leinonen luisteli toiseksi ja Sami Ellinos sai erityismaininnan pirteästä esityksestä. Myös muut Tintit ja Minit luistelivat hienosti.

 

ISU-sarjojen kutsukilpailu Järvenpää 2.-3.10.2016

SM-juniorit

1/11 Emma Veijalainen

Juniorit

13/18 IdaHämäläinen

SM-noviisit

4/12 Oona Heilala

Debytantit

12/20 Aada Hämäläinen

A-Silmut

10/14 Rosalia Korkala

 

Tähtisarjojen kutsukilpailu Heinola 2.10.2016

Tintit 2009

1/10 Alisa Alaranta

3/10 Friida Ranivaara

-/10 Mila Ruokostenpohja

 

Tintit 2008

2/12 Ooda Pyhäjärvi

3/12 Saga Johansson

-/12 Matilda Utriainen

 

Minit 2008

2/11 Iida Leinonen

7/11 Sami Ellinos

 

Minit 2007

10/18 Martta Honkanen

11/18 Jenni Kumpulainen

13/18 Saga Hämäläinen

18/18 Veea Vavuli

 

ONNITTELUT MITALISTEILLE!

Luistelijoiden pisteet on nähtävissä tulossivulla.