Lahden Taitoluistelijoilla vilkas kisaviikonloppu

14.1.2017

Lahden Taitoluistelijoilla on tulossa villkas kisaviikonloppu. SM-noviisit kilpailevat loppukilpailupaikoista tänään ja huomenna Riihimäellä I ja II lohkojen 2. valintakilpailuissa. Kilpailussa mukana ovat Oona Heilala, Tilda Liukkonen ja Rosa Nikkilä.

Kilpailusivu https://rtl.sporttisaitti.com/kilpailut/omat-kilpailut-2016-2017/sm-noviisien-2-valintakilpailu/

Realiaikainen tulossivu http://www.figureskatingresults.fi/results/1617/YLSMNOV2VK/index.htm

---

B-silmut kilpailevat tänään Silmujen Hämeen alueen kevät kilpailussa Heinolassa. Kilpailussa mukana ovat Petra Lahti, Krista Ruokostenpohja ja Emilia Utriainen.

Kilpailusivut https://www.heita.fi/tapahtumat-ja-kilpailut/seuran-jarjestamat-kilpailut-201/hameen-alueen-kevatkilpailu-silm/

---

Tintit ja Minit kilpailevat seuran omassa kutsukilpailussa ISKU Areenalla sunnuntaina. Kilpailussa mukana ovat Alisa Alaranta, Sami Ellinos, Martta Honkanen, Saga Hämäläinen, Saga Johansson, Olivia Kanervo, Jenni Kumpulainen, Iida Leinonen, Minea Liinavirta, Rianna Pilsikov, Ooda Pyhäjärvi, Frida Ranivaara, Anna Riabinina, Mila Ruokostenpohja, Enna Rusila, Sofia Salo, Minka Sundqvist, Matilda Utriaine, Veea Vavuli, Sara Venäläinen, Jadelmiina Vepsäläinen

Kilpailusivut https://www.lahdentaitoluistelijat.fi/kilpailut/omat-kilpailut/kutsukilpailu-tinteille-ja-minei2/

---

Muodostelmajoukkueet kilpailevat sunnuntaina Tapparan Taitoluistelijoiden järjestämässä kutsukilpailussa Tampereella. Mukana kilpailussa ovat joukkueet Team El Rio, Team El Mar ja Team Sirius.

Kilpailusivut http://taitoluistelu.tappara.fi/taitoluistelu/kilpailut/ml_kutsukilpailu2017.html

 

TSEMPPIÄ KAIKILLE KILPAILUIHIN!