ML Muodostelmajoukkueille kaksi mitalia sunnuntain kutsukilpailusta

17.1.2017

Siriukselle kultaa ja El Marille pronssia

Muodostelmajoukkueet kilpailivat sunnuntaina Tampereella kutsukilpailussa, josta kotiintuomisena oli kaksi mitalia. Team Sirukselle kultaa aikuisten sarjassa ja Team El Mar luisteli pronssille minoreissa.

Sirius luisteli puhtaan ja varman ohjelman. Joukkue iloitsee voitosta, ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti kakkosvalintaa Turkuun, kertoo joukkueen valmentaja Ulla Virtanen.

El Marilla oli ongelmia musiikin kanssa, kun ohjelma jouduttiin keskeyttämään ja paha törmäys läpimenossa. Kaikki luistelijat ovat kunnossa ja vammoilta vältyttiin. Kaikista sattumista huolimatta joukkue pystyi luistelemaan vahvoja elementtejä vauhdikkaasti. Pistesaldo jatkaa nousuaan ja joukkue on haltioissaan pronssista. Valmentaja Hanna Luostarista ilahduttaa erityisesti perusluistelun osa-alueen parannukset. 

El Riolla suoritus oli todella onnistunut, ja pisteisiin ollaan tyytyväisiä. Aivan ihastuttavasti pienet selvisivät koko päivästä, ja tällä energialla on upeaa jatkaa kisakokemuksen kerryttämistä, iloitsee valmentaja Jenni Metzner kilpailun jälkeen ja on todella ylpeä Rion ensimmäisestä kisasta.

Onnittelut joukkueille mitaleista!

Tarkemmat tulokset ja pisteet