YL Viikonloppuna kilpailtiin Raumalla, Helsingissä ja Hämeenlinnassa

6.2.2017


Petra Lahti B-silmujen aluefinaalin kolmas

Vilkas kisaviikonloppu on takana, kun yksinluistelijamme kilpailivat komella eri paikkakunnalla. Raumalla luisteltiin 3.-4.2. Rauma Cup 2017 jossa seuraamme edustivat SM-noviisi Oona Heilala ja debytantit Sani Elkala, Jane Koskela ja Henna Takki. Oona luisteli SM-noviisien viidenneksi, Jane sijoittui debytantti kilpailun 4., Henna 6. ja Sani 16.

Helsingissä Pirkkolan jäähallissa järjestettiin 3.-5.2. perinteinen Froggie Cup. Seurastamme mukana oli yhdeksän luistelijaa neljässä eri sarjassa. Junior A sarjassa Sara Tuominen oli 6. ja Emma Veijalainen 7. Junior B sarjassa Katariina Romppanen sijoittui 6., Josefiina Lehtonen 7., Venla Kuoppala 8. ja Ida Hämäläinen 10. Advanced Novice sarjassa Jenni Simpanen oli 17. ja Tilda Liukkonen 18. Debytantti sarjassa Eveliina Alaranta luisteli viidenneksi.

Hämeenlinnassa luisteltiin sunnuntaina Hämeen alueen Silmujen Megafinaali ja Aluefinaali. B-silmujen alufinaalissa kolmanneksi taituroi Petra Lahti, Minttu Ruoho oli 4., Krista Ruokostenpohja 10. ja Emilia Utriainen 15.

Onnittelut Petralle pronssista sekä muille hyvistä suorituksista!

Tarkemmat pisteet ja tulokset