Hanna Luostarinen

Olen työskennellyt vuodesta 2016 alkaen Lahden Taitoluistelijoiden muodostelman päävalmentajana, ja valmennuskokemusta on kertynyt yhteensä 17 vuoden ajalta. Minulla on STLL:n syventävän tason muodostelmavalmentajan koulutus, sekä täydennyskoulutuksia askeltekniikan ja koreografian saralta. Lisäksi olen tehnyt matematiikan ja kasvatustieteen opintoja Helsingin yliopistolla ja tällä hetkellä teen työn ohella liikunta-alan AMK-opintoja Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa.

Valmennusurani aikana olen valmentanut joukkueita tulokkaista SM-junioritasolle. Suomen seurojen lisäksi olen työskennellyt kauden Unkarissa, jossa saavutimme juniorijoukkueen kanssa maan edustusoikeuden JWCC-kilpailuun ja onnistuimme siellä nostamaan tasoa ja parantamaan maan edellisiä sijoituksia.

Oma luistelu-urani alkoi 4-vuotiaana Helsingin Luistelijoiden luistelukoulusta, ja muutaman yksinluistelukauden jälkeen siirryin jo nuorena tyttönä muodostelman puolelle. Aktiiviurani päättyi 2006, suurimpiin saavutuksiin kuuluu Musketeersin kanssa voitetut SM- ja JWCC -kultamitalit.

Hanna Luostarinen, kuva Fleur Wilson