Yleisöinfo

Lahden Urheilukeskuksessa on urheilun juhlaa kisaviikonloppuna, kun myös Salpausselän kisat järjestetään samanaikaisesti. Yleisölle tämä on mahtava ja ainutlaatuinen tilaisuus yhdistää kaksi kävelyetäisyydellä toisistaan olevaa tapahtumaa täydelliseksi talviurheilukokonaisuudeksi lajeissa, joissa Suomi on maailman kärkiluokkaa.

Helppo saapua Lahteen

Lahteen on helppo saapua eri puolilta Suomea. Lahden Matkakeskuksesta kävelee Isku Areenalle noin 15 minuuttia, noin 1,5 kilometrin kävelymatka. Matkakeskuksessa pysähtyvät sekä junat että linja-autot. Suosittelemmekin mahdollisuuksien mukaan liikkumista julkisin kulkuvälinein.

Liikkuminen Lahdessa ja liikenteen poikkeusjärjestelyt

Salpausselän kisajärjestelyt vaikuttavat joidenkin katujen käyttöön, liikenteeseen ja pysäköintiin. Yllä olevassa kartassa tarkemmat tiedot yleisöpysäköinnistä ja liikennejärjestelyistä.

Jäähallin parkkipaikat on varattu kisaorganisaatioille. Pysäköinti Urheilukeskuksen ja Isku Areenan alueella on vain erityistunnuksin.

Pysäköintialueet

Alla olevaan karttaan on merkitty pysäköintialueita, jotka ovat kaikki kävelymatkan päässä Isku Areenasta. Pisimmillään kävelyaika n. 15 min. Lahden Pysäköinti Oy tarjoaa 4 tunnin pysäköinnin Toriparkissa (sisähalli). Hyvityksen saa Isku Areenan lipunmyynnistä.

Salpausselän kisat

Visit Lahti