Vakuutus

Jokaisella luistelukoululaisella tulee olla voimassa harrasteluistelun kattava vakuutusturva. Lahden Taitoluistelijat hankkii Luistelukoulupassin, johon sisältyy Pohjolan Sporttiturva-vakuutus kaikille alle 15-vuotiaille luistelukoululaisille..

Luistellukoulupassin hankkimista varten, pyydämme huoltajia ilmoittamaan lapsen henkilötunnuksen myClubissa omien tietojen alle ilmoittautumisen yhteydessä.


Tapaturman sattuessa

Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun:

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Terveys Oy.

  • Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai OP:n lääkärikumppanin vastaanotolle.
  • Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
  • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
  • Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OPmobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa.

Lue lisää Terveysmestarista täältä.

Vakuutusnumerot

  • Luistelukoulupassi: 06-21826