Hanna Luostarinen

Valmentajana olen työskennellyt kymmenen kautta, joista viimeiset kolme päätoimisena päävalmentajana. Minulla on STLL:n II-tason muodostelmavalmentajan koulutus, sekä täydennyskoulutuksia askeltekniikan ja koreografian saralta. Lisäksi viimeistelen matematiikan opettajan opintoja Helsingin yliopistolla ja gradun kirjoittaminen tulee kuulumaan ensi kauden suunnitelmiin valmennustyön ohella.

Vuosien aikana vastuullani on ollut joukkueita tulokkaista SM-junioritasolle. Viime kauden työskentelin Unkarissa, jossa saavutimme juniorijoukkueen kanssa maan edustusoikeuden JWCC-kilpailuun ja onnistuimme siellä nostamaan tasoa ja parantamaan maan edellisiä sijoituksia. Kausi oli täynnä uusia kokemuksia ja nyt palaankin innolla ja täynnä erilaisia näkökulmia takaisin Suomen luistelupiireihin.

Oma luistelu-urani alkoi 4-vuotiaana Helsingin Luistelijoiden luistelukoulusta, ja muutaman yksinluistelukauden jälkeen siirryin jo nuorena tyttönä muodostelman puolelle. Aktiiviurani päättyi 2006, suurimpiin saavutuksiin kuuluu Musketeersin kanssa voitetut SM- ja JWCC -kultamitalit.