YL Kesäleirit 

Lahden Taitoluistelijoiden kesäleiri Pajulahdessa 11.06.-15.06.2023

Leiri on tarkoitettu kilpaileville yksinluistelijoille tinteistä ylöspäin. Jääharjoituksien lisäksi oheisharjoituksia, tanssia ja kehonhuoltoa. Luistelijat jaetaan kolmeen ryhmään taitotason mukaan. 

  • 5 päivää, 2 jääharj. ja 1-2 oheisharj./päivä
  • mahdollisuus yksityistunteihin
  • Leirin valmentajat: Reetta Romppanen (vastuuvalm.), Rosa Tuominen, Venla Kuoppala, Susanna Palokangas, Jari Aaltonen (tanssi)
  • Leiriohjaajana: Ronja Pönkänen ja Sara Tuominen
  • Leirin hinta 495€ 
  • Hinta sisältää: Valmennuksen, opistotason majoituksen täyshoidolla. Yksityistunnit laskutetaan erikseen 20€/15min. Leirillä järjestetään yhteistä tekemistä/toimintaa. Osa valmentajista ja leiriohjaajat majoittuvat leirillä. 

Ilmoittautuminen: Alla olevalla lomakkeella 31.3.2023 mennessä

Varausmaksu: Varausmaksu 60 € veloitetaan ilmoittautumisen jälkeen, loppumaksu toukokuun loppuun mennessä.

Peruutusehdot: Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia ja varausmaksua ei palauteta mikäli luistelija peruu osallistumisensa. Jos peruutus tapahtuu 48h-14vrk ennen leirin alkua, peritään leirin hinnasta 50%. Peruutus myöhemmin kuin 48h ennen leirin alkua veloitetaan koko leirin hinta. Lääkärintodistuksella peruutetusta leiristä veloitetaan puolet varausmaksusta eli 30 €.

Vakuutus: Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassaoleva liiton suositusten mukainen tapaturmavakuutus tai STLL:n vakuutuksellinen kilpailupassi.

Lahden Taitoluistelijat pidättää oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautuminen