Anna äänesi Lahden Taitoluistelijoille!

11.3.2024

LTL on mukana Hämeenmaan Kannustajat -äänestyksessä!

Hämeenmaan asiakasomistajat päättävät siitä, miten Kannustajat-tuki jakautuu ohjelmaan ilmoittautuneiden 150 toimijan kesken. Äänestys on käynnissä 24.3.2024 asti.

Äänestyslinkin saavat täysi-ikäiset Osuuskauppa Hämeenmaa asiakasomistajat ja samassa taloudessa asuvat täysi-ikäiset asiakasomistatalouden jäsenet. Huomioitavaa on, että äänestyslinkki saattaa mennä osalla vastaanottajista roskapostiin, joten kannattaa tarkistaa roskaposti, jos joku ei ole saanut linkkiä. 

Äänestysajan päätyttyä 60 000 euron tukipotti jaetaan eniten ääniä saaneille toimijoille. Alueellisuus huomioidaan Osuuskaupan asiakasomistajamäärän suhteessa: 22 tuettavista yhteisöistä on Päijät-Hämeestä, 18 Kanta-Hämeestä. Suurin tukisumma on 3 000 euroa. Jaettavan tuen määrä on suhteessa toimijan saamaan äänimäärään.

Tuen avulla voimme monipuolistaa harjoittelua myös jään ulkopuolella, hankkia tarvittavia välineitä, lisätä tanssin ja muiden lajia tukevien aktiviteettien osuutta. Oheisharjoitteluvälineet olisivat käytettävissä kaikille seuran jäsenille. Käythän siis antamassa äänesi LTL:lle⛸💙


Kiitos tuestasi🙏🏻💙

Laatua - Tunnetta - Lahest