YL SM-seniorit ja -juniorit 2. valintakilpailu 13.-14.11.2021 Lahti

16.11.2021

Viikonloppuna kilpailtiin yksinluistelun, pariluistelun ja jäätanssin SM-sarjojen 2. valintakilpailu Isku Areenalla. Kilpailussa oli jaossa loppukilpailupaikat joulukuun puolessa välissä Porissa järjestettäviin SM-kilpailuihin. Kilpailuun osallistui n. 70 luistelijaa ympäri Suomen. Seuramme SM-juniorit Eveliina Alaranta ja Henna Takki pääsivät pitkästä aikaa kilpailemaan kotiyleisön edessä.

Lyhytohjelmissa oli harmillisesti epäonnea mukana hyppyelementeissä, mutta tyttöjen piruetit olivat laadukkaita. Vaikeimmat hyppyelementit eivät toteutuneet vapaaohjelmissa niin ikään, mikä luonnollisesti verotti pisteitä ja SM-paikat jäivät valitettavasti saavuttamatta tällä kertaa.

Kilpailuun valmistautumista vaikeuttivat sairastelut, mutta Eveliina ja Henna pääsivät kuitenkin esittämään molemmat ohjelmansa kotiyleisön eteen ja nauttimaan omiensa kannustuksesta. 

Tämän tasoista kilpailua on Lahdessa harvemmin päästy seuraamaan ja järjestelyt sujuivat upeasti hienoissa puitteissa. Kiitos vielä kaikille kilpailuista!


SM-juniorit (30 osallistujaa)

1. Janna JYRKINEN, LrTL 162.00               

2. Iida KARHUNEN LrTL 147.36               

3. Rosa REPONEN TapTL 144.73

…                       

24. Eveliina ALARANTA LTL 94.82       

26. Henna TAKKI LTL 89.88                    


Virallinen tulossivu

SM-juniorit Henna Takki ja Eveliina Alaranta, Kuva: Peltophotography