YL Viikonloppuna kilpailtiin Tampereella ja Riihimäellä

28.1.2020

SM-noviisi Eveliina Alaranta, kuva Janne Kousa
SM-noviisi Eveliina Alaranta, kuva Janne Kousa
A-silmut Ooda, Saga, Matilda, Alisa, Olivia
A-silmut Ooda, Saga, Matilda, Alisa, Olivia
B-silmut Meri, Emilia, Rianna, Mila, Meri, Katariina
B-silmut Meri, Emilia, Rianna, Mila, Meri, Katariina

Yksinluistelijat kilpailivat viikonloppuna Tampereella ja Riihimäellä. SM-noviisien ja debytanttien kolmas valintakilpailu käytiin Kooveen järjestämänä Hakametsän jäähallissa 24.-26.1.2020.

Eveliina Alaranta osallistui SM-noviisien kolmanteen kilpailuun, johon paikkansa lunastivat ensimmäisten valintakilpailujen rankingin 60 parasta luistelijaa. Kolmannessa valintakilpailussa oli jaossa paikat maaliskuussa järjestettäviin SM-kilpailuihin sekä Hopeafinaaleihin.

Eveliina luisteli eheät kokonaisuudet laadukkailla kaksoisaxeleilla ja paransi kauden SB-pisteitään sijoittuen oman ryhmänsä 8. pistein 87,61. SM-kilpailupaikka jäi harmittavasti reilun kahden pisteen päähän, mutta Eveliina lunasti paikan Nurmijärvellä 21.-23.3. käytävään SM-noviisien hopeafinaaliin.

Onnittelut Eveliinalle hopeafinaali paikasta!

Virallinen tulossivu

 

A- ja B-silmut kilpailivat Hämeen alueen kevät kilpailussa Riihimäellä 25.1.2020. A-silmuissa Alisa Alaranta luisteli hienosti sarjansa voittoon. B-silmuissa Milda Vartiainen ja Mila Ruokostenpohja sijoittuivat sijoille 4 ja 5. Mildan ja Milan lisäks B-silmuissa Enna Rusila ja Katariina Taavila lunastivat paikat helmikuun puolessa välissä luisteltavaan aluefinaaliin. Onnittelut Alisalle kullasta sekä muille hyvistä suorituksista ja finalipaikoista.

Virallinen tulossivu