Vanhemmille

 

Saapuminen harjoituksiin

  • Harjoituksiin on suositeltavaa saapua noin 20 minuuttia ennen oman tunnin alkua.
  • Luistelukoulun pukukoppi selviää jäähallin ilmoitustaululta (listassa lukee kopin numero ja LTL LK). Luistelukoululaisia on paljon, joten pukukopeissa on usein ruuhkaa. Omista varusteista tuleekin siksi huolehtia asianmukaisesti. Seura ei vastaa luistelukoulun aikana kadonneista tai vaurioituneista tavaroista.
  • Vanhemmat saattavat lapsensa kentänlaidalle, josta lapsi menee vaihtoaition kautta jäälle ohjaajien avustuksella. Vaihtoaitio on tarkoitettu ainoastaan luistelijoille, toivomme ettei vaihtoaitioon mennä kengät jalassa.
  • Lapset pääsevät parhaiten opetukseen mukaan olemalla ajoissa paikalla. Turvallisuussyistä luistelijat ei saa mennä jäälle ennen ohjaajia. Jäälle ei saa milloinkaan mennä kengät jalassa!

 

Luistelukoulun seuraaminen

  • Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan luistelukoulun jäätunteja. Paras ja ainoa paikka seurata luistelutuntia on ylätasanne, johon pääset kahvion kautta. Kaukalon laidalla tai vaihtoaitiossa harjoitusten seuraaminen saattaa häiritä lasten keskittymistä ja siten jäällä tapahtuvaa harjoittelua. Opetuksen kannalta on parasta, että lapset keskittyvät vain omaan ryhmäänsä ja ohjaajaansa.