Vanhemmille

Saapuminen harjoituksiin

- Ole hyvissä ajoin paikalla joka harjoituksessa (noin 15min) niin, että lapsi pääsee heti tunnin alusta opetukseen mukaan. Tunti alkaa silloin kuin se on merkattu alkamaan.

- Luistimet voi sitoa joko ennen hallille saapumista tai sitten pukukopissa yhdessä luistelukoulun ohjaajien kanssa. Harjoituksen jälkeen autamme jokaista lasta ottamaan luistimet pois sekä pukeutumaan, jonka jälkeen tuomme lapset pienissä ryhmissä aulaan vanhempien luokse.

- Pukukoppiin, vaihtoaitioon ja jäälle on pääsy vain luistelijoilla ja ohjaajilla. Ohjaajat auttavat kaikki luistelijat jäälle ja jäältä pois.

- Harjoituksen kesto on 50 minuuttia.

- Muistuttakaa lapsia WC:ssä käymisestä ennen harjoituksia. Ohjaajat eivät pääse käyttämään lapsia tunnin aikana WC:ssä.

- VAKUUTUS: Seura vakuuttaa kaikki alle 15-vuotiaat luistelukoululaiset Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssillä. Vakuutuksesta erillinen ohjeistus tiedotteessa

- Jotta jäälle kulkeminen ja sieltä poistuminen olisi mahdollisimman sujuvaa, pyydämme, että vanhemmat eivät tule lainkaan pukukoppiin. Luistelukoululaisia on paljon ja pukukopin tila on rajallista.


Luistelukoulun seuraaminen

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠- Harjoitusten seuraaminen on mahdollista vain ylätasanteelta, kulku kahvion kautta.

- Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan luistelukoulun jäätunteja. Paras ja ainoa paikka seurata luistelutuntia on ylätasanne, johon pääset kahvion kautta. Kaukalon laidalla tai vaihtoaitiossa harjoitusten seuraaminen saattaa häiritä lasten keskittymistä ja siten jäällä tapahtuvaa harjoittelua. Opetuksen kannalta on parasta, että lapset keskittyvät vain omaan ryhmäänsä ja ohjaajaansa.