Ryhmät

Luistelukouluun voi tulla opettelemaan luistelun perusasioita tai siitä voi muodostua upea harrastus useammalle vuodelle.


Luistelukoulun alkeisryhmät: 

Ryhmät on tarkoitettu kaikille 3-7 vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmässä opetellaan luistelemaan, joten aiempaa luistelutaitoa ei edellytetä. 1 x viikossa harjoitukset (tiistai / lauantai). Luistelijat jaetaan iän ja taitotason mukaisiin pienryhmiin, joten sopivan haastava ryhmä löytyy varmasti eri-ikäisille ja -tasoisille luistelijoille. Mikäli innostusta ja halukkuutta on, voi luistelukoulun kaikissa alkeisryhmissä harjoitella myös 3 x viikossa.

  • Keltaiset: 3-4 vuotiaat tytöt ja pojat
  • Pinkit: 5 vuotiaat
  • Lilat: 6-7 vuotiaat

Luistelukoulun jatkoryhmä 

TÄHDET

Ryhmä on tarkoitettu 3-5 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat jo hieman edenneet luistelutaitojen harjoittelussa. Tähdet harjoittelevat 2 x viikossa (+ temppujumppa)  (jäät, tiistai ja lauantai). Ryhmä harjoittelee tiistaisin luistelukoulun kanssa samalla jäällä ja lauantaisin yksinluistelun kehitysryhmä Timantit kanssa klo 12-13.

Tähdet - ryhmässä harjoitellaan perusluistelutaitoja, erilaisia käännöksiä, liukuja, hyppyjä ja piruetteja. Tähdet- ryhmästä on mahdollisuus jatkaa harrastusta yksinluistelun tai muodostelmaluistelun kehitysryhmiin valmentajan suosituksesta.

Luistelukoulusta eteneminen:

Yksinluistelun kehitysryhmä TIMANTIT

Ryhmä on tarkoitettu 4-8 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat jo edenneet luistelutaitojen harjoittelussa ja hallitsevat luistelun alkeet. Siityminen Timantteihin tapahtuu valmentajan suosituksesta, Tähdet ryhmästä. Timantit harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa ja yksi harjoituskerta sisältää 1h jään ja 1h oheisharjoituksen maalla. Ryhmään siirtyessä harjoitellaan ensimmäinen puoli vuotta kolme kertaa viikossa jonka jälkeen harjoitus määrä nousee 4 x viikossa. Harjoituspäivät ovat maanantai, tiistai, (torstai) ja lauantai. 

Ryhmässä harjoitellaan perusluistelua sekä askeleita ja tämän lisäksi yksinluistelun elementtejä, erilaisia hyppyjä ja piruetteja sekä liukuja. Maalla harjoitellaan erilaisia motorisiataitoja, jotka edesauttaa luistelutaitojen opettelua. Ryhmässä harjoittelu tähtää kilpailevaksi yksinluistelijaksi ja yksinluistelun kilparyhmiin, mutta antaa hyvän pohjan myös muodostelma luisteluun.

Kyselyt ryhmän vastuuvalmentajalle Venla Kuoppalalle sähköpostitse osoitteeseen luistelukoulu.ltl(at)gmail.com


Muodostelmaluistelun kehitysryhmä MUODOSTELMALUISTELUKOULU (MUKO)

Ryhmä on tarkoitettu 5-10-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat jo edenneet luistelutaitojen harjoittelussa. Muodostelmaluistelukoulu harjoittelee 2 x viikossa jäällä: torstaisin klo 15-16 aina Team el Rion kanssa samalla jäällä sekä lauantaisin klo 12-13. Molemmat jäät ovat aina Sol areenalla. Lisäksi harjoitteluun kuuluu oheisharjoitukset.

Muodostelmaluistelukoulussa harjoitellaan paljon perusluistelutaitoja, joka sisältää siis yksilötaitojen kehittämistä ja syventämistä (potkut, sirklaukset, askeleet, piruetit, liu’ut, hypyt jne.). sekä näiden ohella tutustaan muodostelmaluistelun eri elementteihin. Muodostelmaluistelukoulu harjoittelee tavoitteellisesti, jotta jokainen luistelija pystyy kehittymään luistelijana ja etenemään seuraaviin ryhmiin. Muodostelmaluistelukoulusta on mahdollisuudet edetä kilpaileviin muodostelmaluistelujoukkueisiin ja jopa SM-tason joukkueeseen asti!

Kyselyt ja ilmoittautumiset muodostelmaluistelukouluvastaavalle Annika Aaltoselle sähköpostitse osoitteeseen aaltonen.annika(at)gmail.com. 

Katso myös koululaisten ja aikuisten tekniikaryhmät tästä