YL Yksinluistelijoille neljätoista mitalisijaa viikonloppuna Ylöjärveltä ja Heinolasta

14.2.2017

Petra Lahti 1. B-silmujen kutsukilpailussa.
Petra Lahti 1. B-silmujen kutsukilpailussa.

Tintit ja Minit kilpailivat Hämeen alueen kevätkilpailussa Ylöjärvellä, josta kotiin tuomisena oli yksi kulta, kolme hopeaa ja yksi pronssi sekä paljon muita hyviä suorituksia. Mitaleille Ylöjärvellä ylsivät Sami Ellinos (1.), Alisa Alaranta (2.), Olivia Kanervo (2.), Anna Riabinina (2.) ja Frida Ranivaara (3.) 

 

Heinolassa kilpailtiin lauantaina kutsukilpailun merkeissä ja sunnuntaina ratkottiin Hämeen alueen ISU-sarjojen Aluemestaruudet. Lauantaina B-silmujen kilpailu käytiin ISU-kilpailuna ja sen voittoon luisteli Petra Lahti, Minttu Ruoho oli 4., Krista Ruokostenpohja 5. ja Emilia Utriainen 12. Muiden sarjojen kilpailu käytiin pelkkänä lyhytohjelma kilpailuna. SM-noviiseissa Tilda Liukkonen oli 2. ja Oona Heilala 3. SM-junioreissa Sara Tuominen oli 1. ja Emma Veijalainen 2. Junioreissa Venla Kuoppala luisteli pronssille.

Sunnuntain Hämeen alueen Aluemestaruudet luisteltiin vapaaohjelmakilpailuna ja niistä kotiin tuomisina oli yksi hopea ja kaksi pronssia. Tilda Liukkonen luisteli SM-noviisien toiseksi, Emma Veijalainen otti pronssia SM-junioreissa ja Katariina Romppanen Junioreissa.

 

Tarkemmat pisteet ja tulokset.

Onnittelut kaikille mitalisteille ja muille hyvistä suorituksista!