Kiitos Lahti Synchro -kilpailun kisajärjestelyihin osallistuneille

19.3.2024

Iso kiitos kaikille muodostelmaluistelun Lahti Synchro -kilpailun kisajärjestelyihin osallistuneille.

Perjantaina illalla saimme rakennettua kisa-areenan reippaaseen tahtiin, ammattilaisen ottein. Lauantaina ensimmäiset joukkueet saapuivat hallille ilmoittautumaan klo 7 ja oheistiloihin Salpausselän koululle verryttelemään. Kilpailut starttasivat tasan klo 9 ja minuuttiaikataulumme piti koko pitkän päivän, kunnes klo 19:19 viimeinen joukkue poistui jäältä. Tämän jälkeen aloitimme rakennelmien purun ja viimeiset taisivat päästä hallilta pois vähän jälkeen klo 21. Päivä oli pitkä ja erittäin tiivis.

Järjestelyt saivat sekä yleisöltä, luistelijoilta että tuomareilta kiitosta mm. mukavasta ilmapiiristä, avuliaista vapaaehtoisista, erinomaisesta jäästä, maukkaasta ruuasta ja erityismainintana myös hyvät mokkapalat. Siistit wc-tilat myös huomattiin. Talkoolaiset nähtiin iloisina, mikä välittyi ilmapiiriin. Hymy tuntui olevan herkässä.

Näimme kuinka upean joustavasti, tehtäviin tarttuen sekä luovienkin ratkaisujen kautta saatiin monta onnistumista. Hienolla asenteella kukin hoiti omaa tehtäväänsä.

On tärkeää, että pystyimme kisajärjestäjinä luomaan urheilijoille hyvän sekä turvallisen ilmapiirin ja toimivan tapahtuman, jotta he pystyivät keskittymään kilpailemiseen mahdollisimman hyvin.

Matka osalle kisaajista oli erittäin pitkä. Meillä oli urheilijoita Turku-Vaasa-Rovaniemi-Joensuu-Kouvola-Helsinki -ympyrän sisältä. Kemistäkin saapuivat kahdella linja-autolla ja neljän kuljettajan voimin. Yksi kuljettaja, kun ei saa ajaa niin pitkää matkaa. On vaikuttavaa nähdä, kuinka joukkueet näkevät vaivaa saapuakseen pitkienkin matkojen päästä. Meillä oli mahtavat 61 joukkuetta, luistelijoita 1261, valmennusta ja huoltoa 221 eli yhteensä 1482 joukkueiden jäsentä.

Upeasti omat joukkueemme, Team el Rio ja Team Sirius, ylsivät ennätyspisteisiinsä sekä Team el Mar sai kaulaansa kultaiset mitalit ja Team la Luna hopeiset. Onnittelut joukkueille upeasta kauden päätöksestä.

Meillä oli kunnia järjestää, liiton kilpailukalenterin kauden viimeinen muodostelmaluistelukilpailu Suomessa. Kaikkinensa kausi päättyy, Kroatian Zagrebissa järjestettäviin Muodostelmaluistelun MM-kilpailuihin 5.-6.4.

Lämmin kiitos vielä teille kaikille, että olitte mahdollistamassa tämän kisan niin omille luistelijoillemme kuin vierailijoillekin. Lahtelainen asenne näkyi ja tuntui, sekä LTL:n sydän sykki. Hienosti meni😊

Terveisin,
Virpi Hurri
kilpailunjohtaja