ML Kansallisten sarjojen 1. kilpailu 18.-19.11.2023 Kouvola

20.11.2023

Kuluneen viikonlopun aikana kilpailtiin Kouvolassa KooKoo Jäätaitureiden järjestämässä muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. kilpailussa. Seurastamme kilpailuun osallistui yhteensä neljä joukkuetta. Lauantaina kilpailukautensa pääsivät avaamaan Team Sirius ja Team la Luna.

Aikuisjoukkue Team Sirius luisteli ehjän kokonaisuuden, mutta pistesaldo jäi vielä alhaiseksi. Joukkue on kuitenkin kääntänyt katseet kohti seuraavaa kilpailua ja pistepotin kasvattamista.

Noviisijoukkue Team la Luna luisteli rauhallisen ja puhtaan ohjelma, josta jännitys kuitenkin söi terävimmän kärjen. Teknisesti ohjelma oli joukkueen tasoinen, mutta komponentit jäivät valitettavan alhaiseksi. Tästä sisuuntuneena joukkue jatkaa harjoittelua eteenpäin!

Sunnuntaina Team el Mar ja Team Estreija pääsivät myös avaamaan kilpailukautensa. Minorijoukkue Team el Mar luisteli heille tuttuun tapaan iloisen ja energisen ohjelman. Vielä ei aivan kaikki tekniset asiat osuneet kohdilleen, mutta kilpailukausi on vasta edessäpäin ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kilpailuja.

Team Estreija toi puolestaan jäälle herkän ja kauniin vapaaohjelmansa ”Have you ever felt like nobody was there?”. Tämän tyylikkään suorituksen tuomaristo palkitsi pistein 50.46, joka toi joukkueelle hopeiset mitalit.

Muodostelman kisakausi jatkuu tästä viikosta eteenpäin vilkkaana. Ensi viikon lauantaina kilpaillaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden järjestämissä pikkujoulukilpailuissa ja sunnuntaina 3.12. Uplakers Taitoluistelun järjestämässä kutsukilpailussa Ylöjärvellä.

Onnittelut Team Estreijalle ja valmennustiimille hopeamitaleista.

Tulokset

Virallinen tulossivu lauantai

Virallinen tulossivu sunnuntai

Juniorijoukkue Team Estreija