ML Kansallisten sarjojen loppukilpailu 9.-10.3.2024 Helsinki

12.3.2024

Viime viikonloppuna Helsingin jäähallissa huipentui muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailu. Lahtelaisjoukkueista kilpailussa nähtiin minorijoukkue Team el Mar sekä juniorijoukkue Team Estreija.

Team el Marin valmistautumista kilpailuun varjostivat sairastumiset ja viime hetken muutoksia kokoonpanoon jouduttiin tekemään vielä kilpailuverryttelyssä. Tästä huolimatta joukkue näytti kylmäpäisyytensä ja esitti jäällä ilmeikkään suorituksen! Pisteissä jäätiin kuitenkin kauaksi kauden ennätyksestä. Team el Marin kilpailukausi ei päättynyt vielä, sillä se jatkaa kilpailuja kotihallissa Lahti Synchro -kilpailun yhteydessä järjestettävässä minoreiden kutsukilpailussa ensi lauantaina.

Team Estreija sen sijaan esitti kauniin ja tunteikkaan vapaaohjelmansa viimeistä kertaa tällä kaudella. Suoritus oli vapautunut ja rauhallinen, mutta tekniset pisteet valitettavasti jäivät aiempaa alhaisemmaksi, mikä söi kokonaispistepottia. Joukkueen upea eläytyminen kuitenkin erottui omaksi luokakseen vapaaohjelmassa.

Tulokset

Team Estreija, kuva Fleur Wilson
Team el Mar, kuva Felur Wilson