ML Muodostelmaluistelun joukkueet kilpailivat Vantaalla ja Keravalla 27.11.2021

30.11.2021

Seuran muodostelmajoukkueet kilpailivat viikonloppuna Vantaalla ja Keravalla. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden järjestämään pikkujoulukilpailuun osallistuivat kaikki muut joukkueet aikuisia lukuun ottamatta. Aikuiset puolestaan matkasivat Keravalle Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijoiden järjestämään kutsukilpailuun.  

Tulokasjoukkueen luistelijoille Team el Riolle kilpailu oli ihan ensimmäinen. Joukkue suoriutui ensimmäisestä kilpailustaan hienosti ja siitä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kilpailuja. Minorijoukkue Team el Mar pääsi avaamaan kilpailukautensa pitkästä aikaan ja nautti kilpailu joka hetkestä. SM-noviisijoukkue Team Soleil luisteli siistin ja varman ohjelman parantaen hieman pisteitään tällä kaudella. SM-juniorijoukkue Team Estreija sai arvokasta kilpailukokemusta. Kilpailu luisteltiin vapaaohjelmakilpailuna ja Estreija paransi niin ikään vapaaohjelma pisteitään tällä kaudella. Seniorijoukkue Team la Fiesta oli myös hakemassa kilpailukokemusta ja nautti luistelustaan kisajäällä.  

Tulokset


Aikuisjoukkueet Team Sirius ja Team el Fuego puolestaan osallistuivat kutsukilpailuun Keravalla. Molemmat joukkueet luistelivat hyvät ohjelmat ja jatkavat hyvillä mielin kohti seuraavia kilpailuja.

Tulokset

Team el Rio, kuva Fleur Wilson
Team el Mar, kuva Fleur Wilson
Team Soleil, kuva Fleur Wilson
Team Estreija, kuva Fleur Wilson
Team la Fiesta, kuva Fleur Wilson
Team Sirius, kuva Fleur Wilson
Team el Fuego, kuva Fleur Wilson