YL Silta Cup 2.-3.3.2024 Heinola

4.3.2024

Viikonvaihteessa kilpailtiin Heinolan Taitoluistelijoiden Silta Cup -seurakilpailussa. Kilpailussa mukana olivat seuramme luistelijoita B-silmuissa, Noviiseissa ja Junioreissa.

Juniorisarjassa kilpailun voittoon luisteli upeasti Eveliina Alaranta pistein 67.40. B-silmuissa Adele Lindström nappasi hienosti toisen sijan pistein 32.42 ja Amanda Kemppainen sijoittui kolmanneksi pistein 31.29. Alina Lehmusto ja Alisa Termonen luistelivat ilahduttavasti kympin sakkiin, Alinan sijoitus 9. pistein 25.84 ja Alisan 10. 25.64.

Noviisisarjassa Ooda Pyhäjärvi ja Sofia Pakarinen sijoittuivat kumpikin myös kympin sakkiin Oodan ollessa 9. pistein 40.20 ja Sofian 10. pistein 38.79.

Onnittelut Eveliinalle, Adellelle ja Amandalle palkintosijoista ja muille hienoista suorituksista!