YL Yksinluistelijat kilpailivat Tampereella, Ylöjärvellä ja Kotkassa 17.-18.2.2024

19.2.2024

Yksinluistelijat kilpailivat viikonvaihteessa Tampereella, Ylöjärvellä ja Kotkassa. Lauantaina Ylöjärvelle suuntasivat seuran Tintit ja Minit. Molemmista sarjoista kotiin tuomisena oli hopeasija, kun Emma Peltola oli Tintit 2015 -sarjassa 2. pistein 25.00 ja Adessa Kirén oli Minit 2014 -sarjassa 2. pistein 41.33. Hilla Eklund sai Minit 2015 sarjassa erityismaininnan Laadukkaista pirueteista.

Kotkassa Eveliina Alaranta vei voiton juniorisarjan vapaaohjelmakilpailussa. Kilpailu oli Eveliinalle onnistunut välietappi tähän kohtaa kautta, ja harjoittelu jatkuu kohti tulevaa loppukilpailua. Debytanttisarjassa Olivia Semeri oli 6. pistein 40.54. A-silmujen (R2) Lilian Mäkynen luisteli myös kuudenneksi pistein 30.47 ja Noviisien sarjassa Sofia Pakarisen sijoitus oli 8. pistein 38.86.

Tampereella seniorien ja junioreiden kolmannessa kilpailussa Henna Takki oli kuudes seniorisarjassa. Henna saavutti ennätyspisteet, vaikka teknisesti jäi vielä parannettavaa. Askelsarjat molemmissa ohjelmissa olivat kuitenkin tasoa 3, ja 3Lz onnistui kilpailuohjelmassa ensimmäistä kertaa laadukkaasti. SM-noviisien sarjassa Alisa Alaranta esitti hienon vapaaohjelman pitkän kilpailutauon jälkeen. Alisan sijoitus oli 12. pistein 48.19, ohjelman kokonaisuuteen voi olla tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.

Onnittelu Eveliinalle, Emmalle ja Adessalle palkintosijoista.

Tulokset

Adessa Kirén, kuva Fleur Wilson
Emma Peltola, kuva Fleur Wilson
Eveliina Alaranta, kuva Fleur Wilson