YL Yksinluistelijoilla vilkas kilpailuviikonloppu

5.2.2024

Lahden Taitoluistelijoiden yksinluistelijat loistivat viime viikonlopun aikana useissa eri kilpailussa. Riihimäellä, Kisakalliossa, Hämeenlinnassa ja Mikkelissä käydyistä kilpailuista saavutettiin runsaasti palkintosijoja ja nähtiin paljon hyviä suorituksia.

Vihdin Taitoluistelijoiden Helmikisaan osallistui lauantaina seuran A-silmut, Noviisit, Debytantit, SM-noviisit ja Juniorit sarjojen luistelijoita. Juniorien kilpailussa Eveliina Alaranta taisteli hienosti kolmanneksi pistein 61.27, ja Debytanttien sarjassa Oliva Semeri luisteli myös upeasti kolmanneksi pistein 44.73. SM-noviiseissa Oliva Kanervo sijoittui hienosti kuudenneksi pistein 46.93.

B-silmut puolestaan suuntasivat lauantaina Keskisuomen alueen ISU-kutsukilpailuun Riihimäelle, ja kotiin tuomisena oli sekä hopeaa että pronssia. Adele Lindström otti kilpailun toisen sijan pistein 28.78 ja Amanda Kemppainen saavutti kolmannen sijan pistein 28.60. Kympin sakkiin ylsivät myös Alina Lehmusto sijoittuen kuudenneksi pistein 26.48 ja Alisa Termonen seitsemänneksi pistein 25.99.

Sunnuntaina seuran nuorimmat kilpailijat matkasivat Hämeenlinnaan Keski-Suomen alueen Tähtisarjojen kilpailuun. Tintit 2016 sarjassa Edith Korteilainen saavutti kolmannen sijan pistein 18.00, ja Vilma Mattila sai erityismaininnan lennokkaista Salchow-hypyistä. Tintit 2015 sarjassa Emma Peltola sijoittui toiseksi pistein 24.33. Minit 2015 ja nuoremmat sarjassa Hilla Eklund oli kuudes pistein 33.67 ja Olivia Lepistö seitsemäs pistein 32.00. Minit 2014 sarjassa Tuuli Rantala otti hienosti toisen sijan pistein 41.33, ja Adessa Kirén sijoittui neljänneksi pistein 36.67 saaden lisäksi erityismaininnan laadukkaista pirueteista.

Seuran ainoa aikuisluistelija, Veronika Baliubash osallistui Mikkelin Crystal Cup kilpailuun lauantaina ja sijoittui hienosti ensimmäiseksi Silver sarjassa pistein 45.00.

Onnittelut kaikille palkintosijoille yltäneille ja muille hienoista suorituksista.