(ML) Kansallisten sarjojen 2. kilpailu, Vantaa

7.2.2016

Team Soleil
Team Soleil

Päivitetty 8.2.2016

Lahden Taitoluistelijoiden joukkueet kilpailivat viikonloppuna Tikkurilassa kansallisten sarjojen 2. valintakilpailussa ja kaikki viisi joukkuetta selvittivät hienosti tiensä kauden loppukilpailuihin maaliskuun lopulla. Kilpailu mitalisijoista oli tällä kertaa erittäin tiukkaa ja osassa sarjoja piste-erot vain kymmenyksiä.

Noviiseissa Team Soleil luisteli omalla tasollaan siistin perussuorituksen. Tytöt nauttivat luistelusta, mikä näkyi myös katsomoon asti, kertoo valmentaja Jenni Rahko. Joukkue jäi pronssille pistein 77,00 häviten vain kaksi kymmenystä kakkoseksi tulleelle Seinäjoen River Falls joukkueelle. Niukasta häviöstä sisuuntuneena joukkue jatkaa kovaa treenausta kohti kauden loppukisoja.

Juniorisarjassa Team Estreijalla oli kaikki avaimet kultamitaliin, mutta teknisen paneelin harmillinen tulkinta irto-otteessa luistellusta elementistä, koitui lahtelaisten tappioksi ja sijoitus lopputuloksissa oli 4. Kisa oli äärimmäisen tiukka, mitä kuvaa se, että kultamitalin saavuttaneen Seinäjoen RiverPearlsin (40,64) ja Team Estreijan saavuttaman 4:nnen sijan (39,84) välinen ero oli vain 0,8 pistettä. Team Estreijan suoritus kaikkiaan oli hyvää perustasoa. Muutamaan elementtiin tosin mahtui hieman horjumisia, mutta kokonaisuus oli sujuva. Mitalin menetys vaan kasvattaa joukkueen taistelutahtoa loppukisaa kohden, toteaa valmentaja Rahko.
 
Aikuisjoukkue Team Siriuksen valmentaja Ulla Virtanen oli joukkueen suoritukseen tyytyväinen, mutta sijoitus 6. ja pisteet 63,40 olivat pienoinen pettymys. Pääasia oli kuitenkin se, että saavutimme loppukilpailupaikan ja nyt jatkammekin ahkerasti harjoitellen kauden huipennusta kohden.

Seniorisarjassa luisteleva Team La Fiesta luisteli hyvällä fiiliksellä ja teimme parhaimman suorituksen tähän asti, kehui joukkuettaan valmentaja Jenni Metzner. Sijoitus 5. pistein 37,38. Parannettavaa kuitenkin vielä jäi teknisesti.
 
Minorijoukkue Team El Mar luisteli pirteästi oman suorituksensa ja pienin piste-eroin olivat  sarjansa 10. pistein 24,00. Joukkue nautti luistelusta ja leikittelevää ohjelmaa oli ilo seurata, totesi valmentaja  Saga Hägglund.  

Tulokset

Lisätietoja:
päävalmentaja Jenni Rahko 045 899 2928
muodostelmajaoston puheenjohtaja Virpi Hurri 040 756 7776

 

Kuva: Rea Vallasvuo

 


7.2.2016

Vantaalla luisteltiin viikonloppuna muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 2. valintakilpalu. Lahden Taitoluistelijoiden joukkueet olivat vuorossa sunnuntaina, kun vuorossa olivat 1. lohkon joukkueet. Parhaasta lahtelaissijoituksesta vastasi Noviisi-sarjan Team Soleil sijoittuen sarjassaan kolmanneksi.

Loppukilpailupaikan lunastaneiden joukkueiden lista julkaistaan aikanaan täällä.

 

Aikuiset
6/11 Team Sirius

Seniorit
5/5 Team la Fiesta

Juniorit
4/6 Team Estreija

Noviisit
3/8 Team Soleil

Minorit
10/12 Team el Mar

 

Paljon Onnea Team Soleilille!

Joukkueiden pisteet on nähtävissä tulossivuilla.