YL Vilkas kisaviikonloppu takana Espoossa ja Vantaalla

29.10.2018

Eveliina SM-noviisien 1. lohkokilpailun 2.
Eveliina SM-noviisien 1. lohkokilpailun 2.
Anna Riabinina Sbrings B sarjan 2.
Anna Riabinina Sbrings B sarjan 2.

Eveliina Alaranta luisteli SM-noviisien 1. lohkokilpailun toiseksi

Tapiolan harjoitusjäähallissa Espoossa luisteltiin yksinluistelun SM-noviisien ja Debytanttien Lohkon III 1. lohkokilpailu. Tämä oli ensimmäinen kilpailu kolmen kilpailun sarjasta, josta paikat jaetaan maaliskuussa luisteltavaan loppukilpailuun rangin pisteiden perusteella. Rangin pisteisiin lasketaan 2 lohkokilpailua ja 1 IC-kilpailu. LTL:sta kilpailussa mukana oli viisi debytanttia Iida Leinonen, Alissa Romanoff, Minttu Ruoho, Krista Ruokostenpohja ja Emilia Utriainen. SM-noviisien kilpailuun osallistuivat Eveliina Alaranta ja Jane Koskela

Tämän kauden debytanteista jokainen kilpailee ensimmäistä kauttaan kyseisessä sarjassa ja he selviytyivät hyvin 1. lohkokilpailusta. Jännitystä oli matkassa niinkuin asiaan kuuluu. Parhaimmasta suorituksesta vastasi Alissa, joka esitti varman ohjelman La-La-Land-teemaan. Erityisesti ilahdutti kaikkien tyttöjen esittäminen, johon on nyt panostettu. Hienoa, että se näkyy jo tässä vaiheessa kautta. Teknistä varmuutta lähdetään hakemaan vauhdin lisäksi seuraavaan kilpailuun.

SM-noviisit luistelivat niin lyhyt kuin vapaaohjelman viikonlopun aikana. Jane luisteli molemmat ohjelmat hieman teknistä varmuutta hakien, mutta itse esittäminen oli jo varmaa ja vauhdikasta. Pisteet paranivat myös reippaasti edellisestä kilpailusta. Eveliina luisteli ohjelmansa teknisesti loistavasti, lyhytohjelman tekniset pisteet olivat koko 39 luistelijan porukan korkeimmat, vaikka kaksoisaxel ei vielä tullut alastuloon asti. Vapaaohjelmaan taas napsahti laadukas kaksoisaxel ja piruetit saivat molemmissa ohjelmissa korkeimman 4-tason. Muutenkin siisti vapaaohjelmakokonaisuus palkittiin vapaaohjelman toisiksi parhailla pisteillä, jotka nostivat Even lyhytohjelman 4. sijalta kokonaiskilpailun toiseksi. Henkilökohtaiset ennätyspisteet paranivat reippaasti melkein kymmenellä pisteellä. Myös SM-noviisien kanssa jatketaan harjoituksia niin ikään teknistä varmuutta parantaen kohti toista lohkokilpailua, kertoi Reetta kilpailun jälkeen.

Onnittelut Eveliinalle hopea mitallista ja muille hyvistä suorituksista!

 

SM-noviisit (39 osallistujaa)

1. Jenni Johansson EVT 93,97 
2. Eveliina Alaranta LTL 90,86
3. Ellen Amper HSK 90,53

…..

32. Jane Koskela LTL 66,25

 

Debytantit (32 osallistujaa)

1. Anna Bergström HTK 51.80

2. Pihla Bergman HTK 50.87  

3. Eevi Kankaanranta ESJT 50.76

…..

10. Alissa Romanoff LTL 43,98

19. Iida Leinonen LTL 39,45

24. Minttu Ruoho LTL 34,40

27. Krista Ruokostenpohja LTL 32,19

32. Emilia Utriainen LTL 27,53

 

Kilpailusivu

Virallinen tulossivu

 

Tikkurila Trophy 2018

Vantaalla puolestaan luisteltiin Tikkurilan Taitoluisteluklubin järjestämä Tikkurila Trophy. LTL:llä kilpailussa mukana oli luistelijoita Springs B, Springs A ja Junior B sarjoissa. Kotiin tuomisina oli hopeaa Springs B older sarjassa, kun Anna Riabinina taituroi itsensä kilpailun toiseksi. Myös paljon muita hyviä suorituksia kilpailussa nähtiin. Onnittelut Annalle hopea mitallista!

Kilpailusivut

Virallinen tulossivu

Tulokset