YL Yksinluistelijoilla vilkas kisaviikonloppu takana

9.3.2020

Krista Ruokostenpohja, Skate Malmö - Basic Novice 2. Kuva: Janne Kousa
Krista Ruokostenpohja, Skate Malmö - Basic Novice 2. Kuva: Janne Kousa
Adele Lindström, Kutsukilpailu Mäntsälä - Tintit 2012  1. Kuva: Janne Kousa
Adele Lindström, Kutsukilpailu Mäntsälä - Tintit 2012 1. Kuva: Janne Kousa
Milda Vartiainen, Kutsukilpailu Mäntsälä - B-silmut  2. Kuva: Janne Kousa
Milda Vartiainen, Kutsukilpailu Mäntsälä - B-silmut 2. Kuva: Janne Kousa
Mila Ruokostenpohja, Kutsukilpailu Mäntsälä - B-silmut  3. Kuva: Janne Kousa
Mila Ruokostenpohja, Kutsukilpailu Mäntsälä - B-silmut 3. Kuva: Janne Kousa

Yksi kulta, kaksi hopeaa ja yksi pronssi

Lahden Taitoluistelijoiden yksinluistelijoilla on vilkas kisaviikonloppu takana. Isommat luistelijat kilpailivat perinteisessä Skate Malmö kilpailussa, josta kotiin tuomisena oli yksi hopea mitali. Basic Novice sarjassa Krista Ruokostenpohja taituroi itsensä upeasti hopealle ja Emma Romanoff oli kilpailun viides. Nuorempien Advanced Novicien sarjassa Alissa Romanoff oli 12. ja vanhemmissa Advanced Noviceissa Eveliina Alaranta oli 14. ja Minttu Ruoho 29. Juniorit sarjassa Josefiina Lehtonen luisteli 13:nneksi.

Ylöjärvellä A-silmujen kulta- ja hopeafinaaleissa Lahden Taitoluistelijoita edusti kolme luistelijaa, jotka olivat lunastaneet itselleen loppukilpailupaikan seasons best-tulosten perusteella. Kultafinaalissa Alisa Alaranta oli 25. ja hopeafinaalissa Matilda Utriainen oli 23. ja Olivia Kanervo 24.

Mäntsälässä seuramme pienemmät luistelijat osallistuivat Mäntsälän Jäätaitureiden järjestämään kutsukilpailuun. Tintit 2012 sarjassa Adele Lindström luisteli upeasti ensimmäiseksi ja Nelly Veikkanen sai Tintit 2011 sarjassa erityismaininnan: Upeasta Flippi hypystä. Mineistä kymmenen parhaan joukkoon luistelivat Vuokko Sarkola (5.) ja Olivia Semeri (6.). Vuokko sai myös erityismaininnan hienosti musiikkiin luistellusta ohjelmastaB-silmuissa puolestaan ottettiin hienosti kaksi palkintosijaa, Milda Vartiainen oli 2. ja Mila Ruokostenpohja 3.

Onnittelut mitalisteille sekä muille hyvistä suorituksista, tähän on hyvä kilpailukausi päättää!

Tuloksia