Muodostelmaluistelun ensi-ilta Isku Areenalla 1.11.2020 klo 18

30.10.2020


Muodostelmaluistelun kilpailukausi on käynnistymässä, ja ennen ensimmäisiä kisoja, esittelemme perinteisesti joukkueiden kauden 2020-2021 kilpailuohjelmat kotiyleisölle.

Tervetuloa siis Lahden Taitoluistelijoiden muodostelman ensi-iltaan Isku-Areenalle sunnuntaina 1.11.2020 klo 18:00 alkaen.

Pyydämme katsojilta oma-aloitteisuutta turvavälien ylläpitämiseksi. Kiinnitämme turvaväleihin erityistä huomiota sekä puutumme tilanteeseen, mikäli huomaamme, että turvavälejä ei kunnioiteta.

Haluamme taata jokaiselle turvallisen ja viihdyttävän ensi-illan. Noudatamme tapahtumassa viranomaisten ohjeita ja suosituksia COVID-19 -tilanteeseen liittyen. Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös katsojia

 • Saavu paikalle ajoissa. Kun saavut halliin, hakeudu paikallesi.
 • Valitse paikkasi niin, että suositellut turvavälit säilyvät ja pyri istumaan samalla paikalla koko esityksen ajan
 • Suosittelemme varauksettomasti Koronavilkku-sovelluksen lataamista. Sovellus auttaa mahdollisten tartuntaketjujen katkaisemisessa.
 • Älä tule hallille kipeänä. Tarkkaile omaa vointiasi ja jää kotiin, mikäli koet olevasi kipeä.
 • Muista turvavälit
 • Hallin tiloissa liikkuessasi vältä turhaa oleskelua käytävillä. Myyntipisteillä tai WC-tiloissa asioinnin jälkeen suosittelemme katsojia palaamaan istumaan omalle paikalleen.
 • Noudata karanteenimääräyksiä ulkomaanmatkan jälkeen. Löydät THL:n sivuilta päivitetyn tiedon, mistä maista palattaessa tulee noudattaa karanteenimääräyksiä.
 • Käytä kasvosuojainta. Suosittelemme painokkaasti maskin käyttöä.
 • Älä yski tai aivasta muita ihmisiä kohti
 • Mikäli sinulla ei ole kasvosuojainta, muista yskiessäsi peittää kasvosi paperinenäliinalla ja heitä liina käytön jälkeen välittömästi roskiin. Mikäli sinulla ei ole myöskään paperinenäliinaa, yski hihaasi.

Pidetään yhdessä huoli, että voimme turvallisin mielin nauttia joukkueiden esityksistä nyt ja myös myöhemmin syksyn ja talven aikana.

Paikalla on myös seuratuotemyyntiä ja tuotteidemme joukossa on myös kasvosuojaimia.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Jäädytystauolla on puffetti.

Lämpimästi tervetuloa!

Esiintymisjärjestys:

 1. Team Estreija lyhytohjelma
 2. Team el Rio
 3. Team el Mar
 4. Team Soleil
 5. Team el Fuego

Jäädytys, noin 15 min

 1. Team el Rio
 2. Team el Mar
 3. Team Sirius
 4. Team la Fiesta
 5. Team la Luna
 6. Team Estreija vapaaohjelma

Ystävällisin terveisin
Lahden Taitoluistelijat ry/Muodostelmajaosto