Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 3. kilpailu + SM-hopeafinaali, Vantaa

29.3.2015Päivitetty: 31.3.2015

LTL:n Team el Mar, Team Soleil, Team la Fiesta ja Team Sirius päättivät kisakautensa muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen päätöskilpailuun, Vantaan Trio Areenassa 28.-29.3.

Team Soleil lähti kauden viimeiseen kisaohjelmaansa hyvällä asenteella ja se jatkui läpi ohjelman. Valitettavasti joukkueella oli paljon epäonnea kaatumisten kanssa ja niitä mahtui ohjelmaan yhteensä viisi. Joukkue kuitenkin kokosi itsensä hienosti ja onnistui suorittamaan monta laadukasta elementtiä. Kaatumiset verottivat pistesaldoa tuntuvasti, joten tällä kertaa tuloksena oli 4./12 pistein 68,00. Joukkue on luistellut hienon kauden ja kehittynyt hurjia harppauksia eteenpäin, joten kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä kehuvat joukkuettaan valmentajat Jenni Rahko ja Henriikka Latva.

Team el Mar luisteli kauden parhaan suorituksensa, vaikkakin joukkoon mahtui kaatuminen. Sijoitus oli 21./22 pistein 18,21. Joukkue on kauden aikana kehittynyt paljon perusluistelun ja tekniikan osalta, kertoo tyytyväinen valmentaja Saga Hägglund.

Team la Fiesta luisteli varman perussuorituksen hyvällä fiiliksellä. Taso oli kova ja omat pisteemme jäivät toivottua alhaisemmiksi ja lopputuloksissa jäimme sijalle 7./9, pistein 38,67. Kokonaisuudessaan on hieno kausi takana tämän upean jengin kanssa, hehkuttaa valmentaja/ joukkueen johtaja Jenni Metzner.

Team Siriuksen osalta kisapäivä meni paremmin kuin osasimme odottaa iloitsee valmentaja Ulla Virtanen. Viime hetken luistelijavaihdoksenkin jouduimme tekemään sairastumisen vuoksi, mutta silti luistelimme kauden parhaan ohjelman ja saimme siitä kauden parhaat pisteemme, sijoitus 7./11 pistein 70,00. Joukkueena olemme erittäin tyytyväisiä.

Seuraavan kerran LTL:n luistelijoiden taitoja voi ihastella seuran kevätnäytöksessä 11.4.  Isku Areenalla, teemana Pähkinänsärkijä.

Tulokset:
http://evt.sporttisaitti.com/kilpailut-competitions/muodostelmaluistelu/kans-sarjojen-3-kilpailu-ja-sm-h/tulokset/

Lisätietoja:
valmentaja Jenni Rahko, puh. 045 899 2928
LTL/muodostelmaluistelujaoston puheenjohtaja Virpi Hurri, puh. 040 756 7776

 


 

Vantaalla luisteltiin viikonloppuna muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 3. kilpailu + SM-hopeafinaali. Lahden Taitoluistelijoilta oli kilpailussa mukana neljä joukkuetta sarjoissa Aikuiset, Seniorit, Noviisit ja Minorit. Parhaasta lahtelaissijoituksesta vastasi tällä kertaa Noviisijoukkue Team Soleil sijoittuen sarjassaan neljänneksi.

Aikuiset
7/11 Team Sirius

Seniorit
7/9 Team la Fiesta

Noviisit
4/12 Team Soleil

Minorit
21/22 Team el Mar
 

'

Joukkueiden pisteet nähtävissä tulossivulla.