Etsimme valmennustiimiimme muodostelmaluistelun päävalmentajaa ja muodostelmaluistelun valmentajaa

24.3.2016

Etsimme valmennustiimiimme MUODOSTELMALUISTELUN  PÄÄVALMENTAJAA SEKÄ  PÄÄTOIMISTA- ja/tai  TUNTIPALKKAISTA  VALMENTAJAA  kaudelle  2016-2017, optio 2017-2018

Joukkueemme kaudella 2016-2017

Juniorit / SM-Juniorit Team Estreija

SM-Noviisit Team Soleil

Minorit Team El Mar

Tulokkaat Team el Rio

Seniorit Team la Fiesta

Aikuiset Team Sirius

 

Päävalmentajan toimenkuvaan kuluu koko muodostelman toiminnan koordinointi yhdessä seurajohtajan ja valmennustiimin kanssa toimien vastuuvalmentajana osassa joukkueitamme sekä tukena muissa. Tehtävän toimenkuva neuvotellaan sopivan hlön löydyttyä ja hänen toiveidensa mukaan.

Tehtävään valittavat valmentajat osallistuvat  ja ovat vastuussa  seuran kilpajoukkueiden - ja kehitysryhmien jää- ja oheisharjoituksien valmentamisesta toimien yhteistyössä muun valmennustiimimme kanssa sekä käyvät  joukkueiden kanssa kilpailuissa. Tarkempi työnkuva sovitaan yhdessä.

Edellytämme vähintään STLL:n I-tason muodostelmaluisteluvalmentajatutkintoa sekä aiempaa kokemusta muodostelmaluisteluvalmentajan työstä. Arvostamme ammattitaitoista ja kannustavaa otetta valmennukseen sekä eritasoisiin luistelijoihin. Tehtävä edellyttää vastuullista ja innostunutta otetta lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä kuin myös ohjelmien rakentamisen ja koreografioiden osaamista.Tanssin tai baletin ohjaaminen katsotaan eduksi.

Työ alkaa 18.4.2016 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit valmentamisesta Lahdessa, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 10.4.2016 mennessä osoitteeseen: leea.kuoppala@pp.phnet.fi

Tiedustelut mielellään sähköpostitse seuran puheenjohtaja Leea Rauske-Kuoppalalle leea.kuoppala@pp.phnet.fi tai puh. 0400 497 129 (iltaisin)

www.lahdentaitoluistelijat.fi.