Yleisölle

kilpailun aikataulu

Kilpailu alkaa lauantaina klo 09.00 ja päättyvät n. 19.30. Jäähallin pääovet avataan yleisölle klo 08.00. 

parkkipaikat ja saapuminen Lahteen

Yleisöpysäköinti Isku Areenan parkkipaikat ja jäähallin viereinen hiekkakenttä. Pysäköinti on ilmainen.

Lahden Urheilukeskus ja Jäähalli Isku Areena sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kaupungin keskustan läheisyydessä.

Etäisyys Lahden keskustasta on noin kilometri ja Lahden Matkakeskukselta noin 1,5 kilometriä. Nopein junayhteys Helsingistä Lahteen on vain 52 minuuttia.


maksuvälineet

Maksuvälineenä käyvät pankkikortti ja mobilePay.

sisääntulo ja liikkuminen hallilla

Sisäänkäynti halliin ja lipunmyynti hyppyrimäkien puoleisen päädyn alakulmasta.

syö ja juo

Isku Areenan ylätasanteella palvelevat LTL:n kioskit, joista saa ostaa lämmintä juotavaa sekä pientä makeaa/suolaista purtavaa. Pääsisäänkäynnin läheisyydessä on mahdollista ostaa Synchro Buffet, joka sisältää kasvissosekeiton, kanapastasalaatin, vihersalaatin ja patonkia. Hinta 12€. 

myyntipöydät

Kisaviikonloppuna hallilla palvelee Golden Skate, Lucky Skate, Korulinkki ja Ainon koru myyntipöydät sijaitsevat yleisön sisääntuloaulassa.

lahjakassit ja kukat

Kilpailun aikana hallilla on myynnissä koruja, ruusuja ja muita pieniä muistamisia. Turvallisuussyistä lahjojen heittäminen jäälle ei ole sallittua. Lahjat voi jättää niitä varten varattuihin joukkueittain nimettyihin kasseihin, jotka järjestäjät toimittavat pukukoppeihin. Lahjakassit sijaitsevat hallin yleisösisäänkäynnin aulassa.

Katso kisaviikonloppuusi Lahti-vinkkejä www.visitlahti.fi – löydät sivuiltakahvilat ja ravintolat, nähtävyydet ja parhaat ostospaikat. Piipahda Malskilla, käy satamassa korvapuustilla, lenkkeile hyppyrimäkien kautta Lanu-puistoon ja jaa tunnelmiasi #visitlahti @visitlahti_official

Tervetuloa Lahteen!