YL SM-juniorit 2. valintakilpailu 14.-15.11.2020 Espoo

16.11.2020

Viikonloppuna kilpailtiin SM-junioreiden 2. valintakilpailu, jossa seuraamme edustivat Henna Takki ja Eveliina Alaranta.

Henna aloitti lyhytohjelman lupaavasti, mutta hyppy-elementeissä sattui harmillisia virheitä kun taas piruetit Henna suoritti laadukkaasti. Eveliinalla oli niin ikään hyppy-elementtien kanssa taistelua, mutta olin Eveliinan esittämiseen erittäin tyytyväinen. 

Vapaaohjelmiin lähdettiin reippaalla taistelumielellä, mutta sekään aina ei riitä. Molemmat tekivät hyvät ja varmat verryttelyt. Itse ohjelmaan Eveliina sai tehtyä kaikki yhdistelmät ja laadukkaat piruetit, mutta vaikeimmat hyppy-elementit jäivät torsoiksi. Hennalla oli todella hyvä aloitus ja vahva fokus tehdä kaikki elementit antamatta periksi. Valitettavasti se ei tällä kertaa riittänyt SM-paikkaan. Tytöt olivat itse asiassa ensimmäiset karsiutujat, mutta tämä on taitoluistelua ja kilpaurheilua. Molemmat tytöt osaavat huomattavasti enemmän kuin mitä nyt esittivät.

Nyt on hetki hengähtää ja sulatella kilpailua, sitten aloitetaan jo rakentamaan seuraavaa kautta erityisesti uusien elementtien muodossa, päävalmentaja Reetta Romppanen kertoo suojateistaan kilpailun jälkeen.

 

SM-juniorit (25 osallistujaa)

1. Olivia LISKO, ESJT 145.56   

2. Iida KARHUNEN, LRTL 134.14                      

3. Peppi VALLENIUS, TAPTL 114.66                 

22. Henna TAKKI, LTL 85.83  

23. Eveliina ALARANTA, LTL 81.22

 

Virallinen tulossivu